Register

A password will be e-mailed to you.

Microsoft si už splnil svoju povinnosť tým, že predstavil januárové hry určené pre majiteľov Xbox Live Gold. Na rade je Sony. Akých hier sa dočkáme v januári 2018 v rámci predplatného PlayStation Plus?

Prvým titulom na PlayStation 4 je Deus Ex: Mankind Divided, ktorý nás zavedie do futuristickej Prahy. Ide o priame pokračovanie Deus Ex: Human Revolution, kde budeme koži Adama Jensena bojovať proti iluminátom. Hra ponúka kvalitný príbeh doplnený chytľavou hrateľnosťou, kde si na svoje prídu nielen akčnejšie zameraní hrači, ale aj hráči uprednostňujúci stealth postup.

Ďalším titulom pre majiteľov najnovšej generácie PlayStation bude Batman: The Telltale Series, ďalšia zo série epizodických adventúr od Telltale Games, venujúca sa jednej z najpopulárnejších komiksových supehrdinských postáv všetkých čias.

Majiteľom PlayStation 3 Sony ponúkne hack and slash diablovku Sacred 3. Tá si síce v recenziách odnášala väčšinou priemerné hodnotenia, avšak ak máte radi podobný štýl, hru určite vyskúšajte. Humorne ladená adventúra The Book of Unwritten Tales nás zavedie do fantasy sveta Aventasia, v ktorom sa bude trojica nedobrovoľných hrdinov snažiť zachrániť svet.

Na PlayStation Vita nás čaká v Európe menej známy titul s názvom Psycho-Pass: Mandatory Happines inšpirovaný rovnomenným anime z roku 2012. Na handhelde si hráči budú môcť vyskúšať aj indie hrororovú záležitosť Uncanny Valley, ktorá bude vďaka cross-buy dostupná aj majiteľom PlayStation 4.

No a nakoniec na PlayStation VR nám Sony naservíruje vesmírnu strieľačku Starblood Arena. Ponuku dopĺňa i zábavná aplikácia That’s You! určená pre PlayLink.

Komentuj!