Register

A password will be e-mailed to you.

Už dávnejšie sme vás informovali o možnom dátume vianočného výpredaja na Steame. Ten sa nám nakoniec aj potvrdil, nakoľko Steam včera zahájil svoj masívny vianočný výpredaj. jeho súčasťou je aj hlasovanie v jednotlivých kategóriách druhého ročníka The Steam Awards.

Steam nás práve zavalil tými najmasívnejšími zľavami a hneď v prvý deň si pre nás pripravil niekoľko zaujímavých ponúk. Za zmienku určite stojí hackerská open world akcia Watch Dogs 2, ktorá dopadla v našej recenzii na výbornú a pri 66% zľave ju momentálne môžete získať za 20,39 eur. Ak máte chuť na trochu morbídny horor tak vám zasa môžeme odporučiť The Evil Within 2, ktorý taktiež získal v našej recenzii slušnú známku pričom pri 50% zľave môže byť váš za 29,99 eur. A ak by ste mali chuť na trošku nekorektného humoru a ťahových súbojov, tak vám určite môžeme odporučiť aj u nás výborne hodnotený titul South Park: Fractured But Whole, ktorý má k dispozícii rovnakú 50% zľavu a k dispozícii je aj za rovnakú cenu 29,99 eur. Čo tu máme ďalej? Fallout 4 môžete získať s 50% zľavou iba za 14,99 eur, Black Mesa je v predaji za historicky najnižšiu cenu 4,99 eura pri 75% zľave a za zmienku stojí aj zatiaľ posledný diel série Thief z roku 2014, ktorý si pri 85% zľave môžete zohnať za skvelých 4,99 eura.  Peknú 60% zľavu dostala Grand Theft Auto V – tú si môžete kúpiť za 23,99 eur a spomeňme aj Rise of the Tomb Raider, ktorý aktuálne stojí 16,49 eura pri 67% zľave. No a bonbónik na záver – Deus Ex: Mankind Divided vás pri aktuálnej 85% zľave vyjde iba 7,49 eura a to je už ponuka, aká sa skutočne neodmieta.

Posledné roky sú súčasťou zimných a letných výpredajov na Steame aj kartičky, za ktoré si vytvárate odznaky. Výnimkou nie je ani tento ročník, pričom kartičky môžete získať aj zadarmo. Prvou z možností je zúčastnenie sa hlasovania v rôznych kategóriách The Steam Awards, pričom hlasovať môžete len raz každej kategórií a za každý hlas získate kartu. To druhou je nákup hier v hodnote desiatich dolárov. Ak by vám však náhodou chýbala jedna kartička do odznaku, tak ju môžete získať prostredníctvom nákupného trhu.

Celý tento ošiaľ potrvá až do 4. januára 2018, takže máte dostatok času na poriadne zváženie vašej kúpy. Steam občas prichádza s novými ponukami aj v priebehu výpredaja, takže pokiaľ nastane nejaká zmena, tak vás o nej určite informujeme. My vám nateraz želáme veselé Vianoce a príjemné nakupovanie.

Komentuj!