Register

A password will be e-mailed to you.

V rámci tohtoročnej akcie 12 Deals of Christmas bolo k dispozícii niekoľko skvelých titulov. Ponuka číslo jedenásť však všetky doterajšie tromfuje, nakoľko ponúka jednu z najlepších hier tohto roku, a zároveň aj jednu z najlepších exkluzivít pre PlayStation 4. Áno, bavíme sa poslednom počine štúdia Guerrilla Games menom Horizon Zero Dawn.

Dobrodružstvo ryšavky Aloy dokázalo na prelome februára a marca tohto roku učarovať takmer každému. Skvelé boli známky v recenziách (vrátane tej našej), ohlasy od hráčov, no a pozadu neboli ani predaje. Skrátka išlo o trefu do čierneho, čo potvrdzuje aj priemer hodnotení na metacritic, ktoré sa zastavilo na 89%. Tentokrát je na rozdiel od predošlých zľavových ponúk k dispozícii iba štandardná verzia titulu, Complete edition a ani rozšírenie The Frozen Wilds za lepšiu cenu bohužiaľ nie sú.

V každom prípade, hra je aktuálne v 37% zľave, takže si Horizon Zero Dawn môžete zakúpiť za 24,99€. Titul nájdete v PS Store prostredníctvom tohto odkazu, prípadne využite možnosť nákupu priamo cez konzolu. Ponuka je platná do 22.12.2017, presnejšie do 15:00 nášho času.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!