Register

A password will be e-mailed to you.

Na The Game Awards 2017 bolo ohlásené aj tretie pokračovanie japonskej hack and slash série Bayonetta. Nintendo touto cestou teasovalo pokračovanie komerčne úspešnej dvojky, ktorá svojho času vznikla ako exkluzivita určená na konzolu WiiU.

Teaser predstavujúci Bayonettu 3 na je na jednej strane  krátky, no na strane druhej informačne nabitý. Môžeme vidieť starú známu hlavnú hrdinku, jej zbrane a aj akciu špecifickú štylistike série. Čo viac potrebuje hra od Platinum Games?

O úspechu predošlých dielov sa nedá pochybovať. Druhý diel, ktorý pôvodne vyšiel iba na Nintendo Wii U môžeme považovať za system seller tejto konzoly a podobne na tom bola aj jednotka, dostupná sprvoti iba na staršie konzoly PlayStation 3 a Xbox 360. Vydavateľ Platinum Games pokračuje v trende exkluzivity, a ako aj trailer zdôrazňuje, najnovšia Bayonetta bude dostupná jedine na Nintendo Switch.

Za zmienku taktiež stoja porty minulých hier, ktoré budú taktiež dostupné na najnovšej konzole od Nintenda. My sa na najnovšie pokračovanie zbesilej akcie naozaj tešíme. Hra je však iba v počiatočnej fáze vývoja, takže dátum vydania zatiaľ nie je známy.

Komentuj!