Register

A password will be e-mailed to you.

Herný vývojár Hideo Kojima a filmový režisér Guillermo del Toro odhalili počas The Game Awards 2017 nové video z ich najnovšieho projektu Death Stranding. Štúdio Kojima Productions sa momentálne naplno sústreďuje práve na tento titul.

Každá hra Hidea Kojimu je sprevádzaná skvelými trailermi a inak tomu nie je ani v prípade Death Stranding. Jeho nový titul však ostáva i naďalej zahalený rúškom tajomstva  a z videí zatiaľ vôbec nie je jasné, akým smerom sa bude uberať. Nový, takmer 8-minútový trailer totiž ukazuje všetko, no zároveň nič. Ako aj predtým, i tentokrát je v ústredí postava, ktorej požičal zovňajšok známy herec Norman Reedus (seriál The Walking Dead). Môžeme v ňom vidieť, v akom postredí sa bude hra odohrávať, ale garantujeme vám, že po jeho dopozeraní budete mať viac otáznikov nad hlavami ako vojaci v Metal Gear Solid.

Čo nepoteší, je opätovná absencia dátumu vydania, takže môžeme očakávať, že hra bude vo vývoji ešte nejaký ten rok.

A na záver jedna menšia zaujímavosť. Kojima na PlayStation Experience 2017 na margo traileru povedal, že bežal v reálnom čase na PlayStation 4 Pro, pričom druhá polovica videa je hrateľná pasáž. Tipovali by ste to aj bez tejto informácie?

Komentuj!