Register

A password will be e-mailed to you.

Nedávno si pre nás Ubisoft pripravil predčasné Vianoce a ponúkol nám kompletnú edíciu stratégie World in Conflict úplne zdarma. V našom článku sme vás však informovali aj o tom, že Ubisoft bude v rozdávaní hier pokračovať a aktuálne si môžete zadarmo aktivovať jeden z najúspešnejších dielov série Assassin’s Creed.

Momentálne môžete získať zdarma titul Assassin’s Creed IV: Black Flag, patriaci k najlepším dielom série, ktorá nás sprevádza už od roku 2007. Tento diel vyšiel v roku 2013 a ako prvý sa mohol pýšiť obrovským svetom, ktorý je preplnený najrôznejšími aktivitami, ktoré v sebe zahrňujú takmer všetko od lovenia veľrýb až po plienenie karibských pevností. Za zmienku určite stoja aj dynamické súboje v nádherných tropických oblastiach, okorenené o brutálne dokončovacie útoky a v neposlednej rade aj lodné súboje, ktoré sa v tomto dieli stali podstatnou súčasťou hrateľnosti. To všetko sprevádza nádherný grafický kabát, ktorý sa dokáže vyrovnať aj dnešným moderným titulom.

Tento titul môžete získať prostredníctvom klienta Uplay. Jediné čo k tomu potrebujete je vlastný Uplay účet a po aktivácii už hra zostane nastálo vo vašej virtuálnej hernej knižnici. Rozdávanie pochopiteľne nepotrvá večne a konkrétne táto akcia končí už 18. decembra 2017.

Komentuj!