Register

A password will be e-mailed to you.

Assassin’s Creed: Origins. Práve ten po 48 hodinách vystriedal v rámci akcie 12 Deals of Christmas ponuku číslo štyri, ktorou bol najnovší diel Need for Speed. Takže ak máte chuť na poriadne rozsiahly výlet do horúceho Egypta, táto ponuka je niečo pre vás.

Séria Assassin’s Creed, respektíve jej hlavná odnož, si minulý rok dala prestávku, aby sa tento rok vrátila s plnou parádou. To sa jej podarilo, čo potvrdila aj naša dvojrecenzia, pričom spokojnosť hlásili aj zahraničné média. A čo je najdôležitejšie, najmä hráči boli s výsledným produktom spokojní. Ak ste však pri vydaní hry nechceli za titul utrácať plnú sumu, teraz je tu skvelá príležitosť. K dispozícii sú tri verzie titulu, a to štandardná, Deluxe a Gold. Tentokrát je výška zľavy variabilná, čo znamená, že štandardná verzia je po 42% zľavnení za 39.99€, cena Deluxe edície klesla po 43% zľave na 44.99€ a najvyššia, zároveň aj najdrahšia edícia Gold je po 35% znížení sumy k dispozícii za 64.99€.

Assassin’s Creed Origins nájdete za výhodnejšiu cenu v PS Store pod týmto odkazom prípadne využite PS Store priamo v dashboarde vašich konzol. Na kúpu máte 48 hodín (t.j. do nedele, 10. decembra), potom príde na rad ponuka číslo šesť.

P.S. Pokiaľ náhodou bývate na území Stredného východu, musíme vás sklamať, vy si Assassin’s Creed Origins za výhodnejšiu cenu bohužiaľ nezakúpite. V tejto zóne je totiž v ponuke For Honor. A to hovorí samo za seba…

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!