Register

A password will be e-mailed to you.

Keďže si Mikuláša všetci spájame s obdarovávaním, nemôžeme ani my zostať pozadu. Preto sme si pre vás pripravili súťaž o tri hry, ktoré víťazom dozaista zabezpečia mnoho hodín kvalitnej zábavy. O čo teda budete hrať?

Tentokrát si zasúťažite o tri hry, pričom každá bude odlišná a určená na inú platformu. Pre majiteľov PC tu máme Football Manager 2018 v limitovanej edícii, ktorá okrem hry obsahuje aj niekoľko bonusov, ako napríklad obojstranný plagát s manažérskym rýchlokurzom. A, samozrejme, pekne v českom jazyku, ako aj hra. Naša recenzia dokazuje, že i najnovší ročník stojí za to.

Druhým titulom, v tomto prípade určeným pre PlayStation 4 je LEGO Marvel Super Heroes 2. Pokiaľ ste fanúšikmi pohovkovej kooperácie, poprípade superhrdinov zo stajne Marvelu, v tom prípade je tento počin jasnou voľbou. Hoci so sebou neprináša revolúciu, na LEGO hry je po kvalitatívnej stránke spoľah a novinka nie je v tomto smere výnimkou.

Posledná hra sa taktiež točí okolo Marvelu. Je ňou totiž bojovka Marvel vs. Capcom: Infinite vo verzii pre Xbox One. Pokračovanie dlhoročnej a obľúbenej série vyšlo iba pár mesiac dozadu a takmer každý deň sa dozvedáme informácie o novom obsahu. Ten bol ostatne pri vydaní trochu slabší, čo potvrdil aj Daniel vo svojej recenzii. To najdôležitejšie – samotné boje sú však návykové a zábavné, a to je najdôležitejšie. Ostatne, výherca sa o tom bude môcť presvedčiť na vlastnej koži.

Nakoľko ide o súťaž spojenú s Mikulášom, nebudeme vás trápiť žiadnymi otázkami a ani ničím podobným. Pre zaradenie do zlosovania postačí dať na Facebooku verejne zdieľať status odkazujúci na súťaž, taktiež dať na súťažný status like a do komentára napísať jednu platformu podľa toho, ktorý titul chcete vyhrať. A to je všetko, potom ste v hre.

Nezabudnite našu FB stránku podporiť likom, budete tak mať prehľad o novinkách z herného sveta a neuniknú vám ani ďalšie súťaže. Už teraz môžeme prezradiť, že naša vianočná súťaž bude stáť za to 😉

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení členovia redakcie somhrac.sk. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org.

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 6. decembra 2017 do 9. decembra (vrátane), 23:59 hod.. Meno výhercov zverejníme v nasledovných dňoch.

Za poskytnutie hier do súťaže ďakujeme spoločnosti

 

Komentuj!