Register

A password will be e-mailed to you.

Kvalitná real-time stratégia World in Conflict, ktorá vyšla v roku 2007 je do 11. decembra 2017 na Uplay k dispozícii zadarmo v kompletnej edícii. Ubisoft sa tak rozhodol pripraviť pre hráčov predčasné Vianoce a touto hrou jeho rozdávanie nekončí.

World in Conflict je real-time stratégiou z roku 2007 od švédskeho štúdia Massive Entertainment. Hra sa odohráva v 80. rokoch 20. storočia, v dobe alternatívnej studenej vojny. V tejto realite berlínsky múr nikdy nepadol a Sovietsky zväz zo strachu z ekonomických problémov sa rozhodnú podniknúť inváziu do západnej Európy. Tento ich krok vyvolá 3. svetovú vojnu, ktorá bude hlavným konfliktom v hre. Keďže v pôvodnej hre velíte armáde USA, tak v datadisku Soviet Assault sa ujmete úlohy sovietskeho dôstojníka.

Ubisoft ponúka túto hru v rámci svojho klienta Uplay zadarmo do 11. decembra. Takže je nutné prihlásiť sa na Uplay a hru si už iba aktivovať. Avšak, hneď po skončení tejto akcie bude pokračovať ďalšou, a to znamená, že ponúkne ešte jednu hru. Tou bude Assassin’s Creed IV: Black Flag. Tá bude k dispozícií zadarmo v ďalšom období a to konkrétne od 12. do 18. decembra 2017.

Zdroj: gameinformer

Komentuj!