Register

A password will be e-mailed to you.

Po Crash Bandicoot N. Sane Trilogy a NBA 2K18 prichádza rad na tretia vianočná ponuka. Pred príchodom nového titulu do zľavy veľa hráčov tipuje, čo by to asi tak mohlo byť. Iba málokedy sa stane, že človek uhádne, no tretí titul v rámci vianočnej zľavovej akcie 12 Deals of Christmas až takým veľkým prekvapením byť nemusí. 

Stalo sa ním totiž piate GTA, alebo teda Grand Theft Auto V. To sa iba nedávno stalo najpredávanejšou hrou všetkých čias v Spojených štátoch amerických a bol by hriech nechať tento významy míľnik bez oslavy. Kto z vás ešte náhodou nemal tú česť, môže si titul zakúpiť za 24.99€. Ťažko sa tomu verí, no hra si aj po rokoch na trhu stále drží svoju cenu, ktorá je cez 30€, ak sa teda bavíme o konzolovej verzii a oficiálnej distribúcii. Nedá sa tomu však veľmi čudovať, nakoľko ide o jeden z najlepšie hodnotených titulov všetkých čias (priemer hodnotení je 96-97% v závislosti od platformy) a jeho online režim stále ponúka nové a nové možnosti. Rockstar skrátka udrel klinec po hlavičke so 100% presnosťou.

Ak máte o kúpu záujem, hru nájdete v PS Store pod týmto odkazom, prípadne využite PS Store priamo v dashboarde vašich konzol. Na rozmyslenie máte 48 hodín, potom príde na rad ponuka číslo štyri.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!