Register

A password will be e-mailed to you.

Nikdy nebola lepšia príležitosť pridať sa k viac ako 10 miliónom hráčov na ich ceste za dobrodružstvom naprieč Tamrielom! Na oslavu #10MillionStories ponúka ZeniMax Online Studios pre nových hráčov skvelú príležitosť jednoduchého pripojenia sa k hre a k získaniu zaujímavých bonusov. Akcia taktiež zahŕňa týždenné hranie úplne zdarma na PS4, PC a Mac v termíne od 30. 11. do 6. 12.. Navyše na vás čaká špeciálny event plný úžasných odmien.

Od 30.11. do 6. decembra majú hráči na PC, PS4 a Mac sedem plných dní určených na objavovanie Tamrielu, vytvorenie a vylepšovanie si svojej postavy, plnenie úloh, prechádzanie dungeonov a vytváranie si svojho vlastného príbeh v doposiaľ najveľkolepejšom Elder Scrolls dobrodružstve.

Týždeň hrania zadarmo v sebe zahŕňa masívne dobrodružstvo v otvorenom svete a prístup ku kompletnej základnej hre The Elder Scrolls Online. Môžete sa vypraviť kamkoľvek chcete a robiť si čo sa vám zapáči v obrovskom a fantastickom svete. Ďalej obdržíte 500 jednotiek hernej meny zdarma na útratu v hernom obchode a k zakúpeniu si unikátnych miláčikov, pomocných zvitkov, lektvarov a viac.

Ak sa po ukončení free trialu rozhodnete pokračovať v hraní, váš postup zostane uchovaný. Všetky postavy, zakúpená herná mena, alebo predmety vám zostanú, takže bude môcť pokračovať vo svojom dobrodružstve tam, kde skončilo. Na to však už budete potrebovať plnú hru.

Hráči na PlayStation 4 budú k hraniu potrebovať aktívne členstvo PlayStation Plus (výnimkou je víkend od 01.12. do 03.12.). Free trial nájdete v PlayStation Store už od včerajšieho dňa, stačí si otvoriť kartu titulu The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. Hráči PC a Mac majú hru k dispozícii k stiahnutiu zdarma prostredníctvom klienta Steam, či na oficiálnych stránkach hry. A samozrejme, nechýbajú ani zľavy na samotnú hru, keby chcete v dobrodružstve po skončení trialu pokračovať.

Od 30. 11. 2017 16:00 hod, do 6. 12. 2017 16:00 hod. sa všetci hráči môžu zúčastniť špeciálneho eventu #10MILLIONSTORIES DUNGEON EVENT a získať tak šancu vyhrať bonusové herné predmety ako sú zvierací miláčikovia, kostýmy a ďalšie. Úlohou pre hráčov bude skrátka dokončiť vybraný dungeon, ktorý nájdete skrz tzv. Dungeon Finder priamo v hre. Naviac hráči získajú za dokončenie dungeonu mysterióznu bedňu s odmenou. Dungeon eventu sa môžu zúčastniť všetci hráči bez ohľadu na platformu, či miesto pobytu. Viac informácií o evente nájdete na oficiálnych stránkach hry.

Zdroj: Tlačová správa

Komentuj!