Register

A password will be e-mailed to you.

Síce to znie neuveriteľne, ale už je to 15 rokov čo sme sa dočkali vynikajúceho českého titulu Mafia. A ako je to zvykom, k narodeninám patria aj darčeky, pričom jeden si pre nás pripravili aj vývojári z 2K.

Písal sa 27. august 2002, keď herné štúdio Illusion Softworks vydalo titul Mafia. Toto štúdio zrejme ani nečakalo aký úspech tento titul získa po celom svete, pričom výnimkou nebolo ani Slovensko a Česko, ktoré oslovilo najmä vynikajúci dabing podaný už tak k perfektnému príbehu a skvelej hrateľnosti. Po ôsmych rokoch sme sa dočkali pokračovania, ktoré si tiež viedlo dobre, avšak absencia Dana Vávru bola citeľná. Mafia III v roku 2016 ale poriadne sklamala, čo sa odzrkadlilo najmä na hodnotení, avšak s predajmi to tiež nebolo práve ružové.

Ak by ste mali chuť zaspomínať si na “staré dobré časy”, tak si určite pozrite zhrňujúce video od 2K zo všetkých troch hier. Okrem toho na Steame beží aj 67% zľava na celú trilógiu, ktorú si môžete kúpiť za 26,10€ alebo si zaobstarať prvú Mafiu na GOGu, v ktorej avšak absentuje licencovaná hudba.

Komentuj!