Register

A password will be e-mailed to you.

Microsoft momentálne zažíva veľký úspech vďaka novej najvýkonnejšej konzoli Xbox One X. My sa však poďme pozrieť, čo si pripravil pre majiteľov služby Games with Gold na december 2017, čiže na posledný mesiac tohto roka.

Majitelia konzol Xboxu One sa môžu tešiť na akčný FPS titul založený na kooperácii pod názvom Warhammer: End Times – Vermintide, (1. december 2017) v ktorom budú s ďalšími troma hráčmi bojovať proti nepriateľskej rase Skaven a potláčať ich inváziu.

Ak by ste mali chuť vydať sa do budúcnosti, v tom prípade vás určite poteší epizodická adventúra Back to the Future: The Game – 30th Anniversary Edition od Telltale Games (16. január 2017). Tá bude taktiež dostupná na Xbox One.

Na Xbox 360 a Xbox One si môžeme vyskúšať netradičný hudobný titul Child of Eden (1. december 2017) v ktorom budeme strieľať na rôzne ciele produkujúce hudbu.

V poslednom titule určenom na Xbox 360 a Xbox One s názvom Marlow Briggs and the Mask of the Death, (16. december 2017) budeme bojovať proti rôznym nepriateľom a to na spôsob sérií God Of War či Devil May Cry.

Komentuj!