Register

A password will be e-mailed to you.

Prichádza Black Friday. Tento svetový ošiaľ, ktorý sa považuje za začiatok predvianočných nákupných horúčok výrazne ovplyvňuje ceny a spúšťa lavíny zliav aj v hernom svete. A tak ako každý rok sa do tohto ošiaľu zapája aj služba Steam aby nám mohla opäť vybieliť peňaženky. 

Jesenný výpredaj na Steame začal 22. novembra a bude prebiehať do 28. novembra 2017, pričom v zľave budú tisícky hier. My vám dáme hneď niekoľko zaujímavých tipov.

V 50 % zľave je napríklad aj Deluxe Edícia, druhého Wolfensteina, ktorá obsahuje okrem základnej hry aj Season Pass. Wolfenstein 2: The New Colossus Digital Deluxe tak môžete mať už za 39,99 €. Pokiaľ vás však Season Pass nezaujíma, 50% zľava platí aj na základnú hru, ktorá aktuálne stojí iba 29,99 €. Ak si chcete zastrieľať ešte viac, potom vás určite poteší, že minuloročný Doom je aktuálne dostupný za prijateľnú sumu 14,99 €.

Rozhodovanie, či znova navštíviť Mordor je teraz oveľa jednoduchšie. Middle-earth: Shadow of War sa vďaka 40% zľave dostal na hranicu 35,99 €. Fanúšikov zbesilých akcií určite poteší aj rovnaká zľava na titul Nier: Automata. Aj tento kvalitný titul od Platinum Games si môžete vďaka jesennému Steam výpredaju zakúpiť za skvelých 35,99 €.

V akcii je taktiež aj The Evil Within 2. Survival horor, ktorý vyšiel len nedávno, si môžete zaobstarať za rovnú polovicu pôvodnej ceny – 29.99 €.

Hier v zľavách je nespočetne veľa a neustále pribúdajú ďalšie. Potešia aj niektoré stálice ako napríklad The Witcher 3: Game of the Year Edition, za ktorú zaplatíte iba 19,99 €. Za zmienku stojí napríklad aj séria Dirt, kde sa zľavy pohybujú medzi 50 až 80%, či hry od samotného Valve, kde zľavy bežne atakujú aj 90%.

Komentuj!