Register

A password will be e-mailed to you.

Rok ubehol ako voda a spoločnosť Sony opäť pozýva na akciu PlayStation Nation. Pokiaľ nemáte počas víkendu nič v pláne a budete sa nachádzať v Prahe, určite sa oplatí sem zamieriť. Na návštevníkov budú čakať skvelé hry, výborná atmosféra a súťaže, ktorých sa oplatí zúčastniť.

Tohtoročný ročník PlayStation Nation sa uskutoční v termíne od piatku, 17.11.2017 do nedele, 19.11.2017. V piatok a sobotu budú brány Hauch Gallery Karlín otvorené od 10:00 do 18:00, no a v nedeľu od 10:00 do 16:00. Vstupné nie je nutné riešiť, nakoľko je zdarma.

A čo bude pre návštevníkov pripravené? V prvom rade sú to hry, ktoré na PlayStation 4 zamierili alebo ešte len zamieria. Chýbať nebude Gran Turismo SPORTFIFA 18Horizon Zero Dawn: The Frozen WildsAssassin’s Creed: Origins, Call of Duty: WWII, Star Wars Battlefront II a mnoho ďalších. Pozornosť si zaslúži aj PlayStation VR sekcia, kde nájdete Farpoint, Until Dawn: Rush of Blood, už spomínané Gran Turismo SPORT či horúcu novinku The Elder Scrolls V: Skyrim VR. To, samozrejme, nie je všetko (kompletný zoznam nájdete na stránke akcie) a vyskúšať si budete môcť aj očakávané tituly ako Far Cry 5 či Kingdome Come: The Deliverance z pera Dana Vávru.

V nedeľu sa navyše uskutoční finále turnaja vo FIFA 18, kde sa bude hrať o ceny v hodnote 40 000 Kč. Zapojiť sa môžete aj vy!

Všetky potrebné informácie o samotnej akcii, mieste konania a i samotnom programe nájdete na stránke eventu PlayStation Nation 2017.

 

Zdroj: Tlačová správa

Komentuj!