Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Creative Technology Ltd oznámila, že bola ocenená rovno v dvoch kategóriach ako CES 2018 Innovation Awards Honoree so svojou zvukovou kartou Sound BlasterX AE-5 – Počítačový hardvér a komponenty, rovnako aj Počítačové príslušenstvo.

Ocenená v dvoch kategóriach “Počítačový hardvér a komponenty” a “Počítačové príslušenstvo”. Zvuková karta je vybavená audiofilnými komponentmi a to, najlepším slúchadlovým zosilňovačom na svete a prvým integrovaným RGB ovládačom na svete.

Navrhnutá pre maximálny zvukový výkon s plnou silou 122dB 32-bit/384kHz ESS Sabre™ DAC. Zuvková karta Sound BlasterX AE-5 je prvou svojho druhu, vďaka samostatnému slúchadlovému zosilňovaču Xamp a vstavanú RGB ovládaču s plne prispôsobiteľnému systému osvetlenia Aurora Reactive, ktorý taktiež funguje s developerským balíčkom Aurora Reactive SDK pre plné prispôsobenie, animáciu, synchronizáciu osvetlenia s ďalšími produktmi Sound BlasterX.

Produkty v tomto prestížnom programe sú posudzované skupinou vynikajúcich nezávislých priemyselných dizajnérov, inžinierov a členov obchodných médií na počesť skvelého dizajnu a špičky v inžinierstve produktov spotrebnej elektroniky v 28 kategóriach produktov.

Jednotlivé produkty sú hodnotené podľa ich technických, estetických a dizajnových vlastností, použitia, funkčnosti a ich hodnoty pre užívateľa, jedinečné alebo nové vlastnosti produktu a spôsob, akým sa dizajn a inovácia produktu porovnávajú priamo na trhu. Produkty, ktoré boli vybrané ako CES Innovation Awards Honoree odrážajú inovatívny dizajn a konštrukciu v niektorých najnovších technických produktoch a službách na trhu. Produkty , ktoré boli ocenené ako CES 2018 Innovation Honoree sú uvedené na webovej stránke CES.tech/Innovation.

Zvuková karta Sound BlasterX AE-5 bude k dispozícii na CES 2018 – Najväčšia výstava spotrebnej elektroniky na svete, ktorá trvá v termíne 9-12 Január 2018 v Las Vegas, v štáte Nevada, v hoteli The Venetian, Level 2, Veronese 2504. Pre viac informácií o zvukovej karte Sound BlasterX AE-5, prosím navštívte webovú stránku creative.com/blasterx-ae5.

Komentuj!