Register

A password will be e-mailed to you.

Fanúšikovia online akcie zameranej skôr na pomalší a taktickejší postup už titul Squad určite vyskúšali. Ak sa neviete rozhodnúť či si táto hra zaslúži vaše peniaze, tak máte jedinečnú príležitosť si ju na víkend vyskúšať zadarmo. 

Aj keď je Squad stále len v alfa verzii, už počas nej stihol zaujať. Ide o multiplayerovo zameranú FPS veľmi podobnú sérii Arma, vychádzajúcu z modifikácie Project Reality pre Battlefield 2.  Squad je dostupný už od decembra 2015. Ak vás bavia skôr hry zamerané na vzájomnú spoluprácu a taktický postup, potom by mohol byť práve to čo hľadáte. Sústreďuje sa skôr na realizmus než arkádovú akciu. Pozriete sa tu do máp inšpirovaných Afganistanom a Irakom.

Autori z Offworld Industries sa chvália, že ide o reálnejšie spracovanie bojov ako ponúka Battlefield. V skratke by sa tiež dalo povedať, že ide o opak Call of Duty. V Squad sa prevažne nabeháte po rozsiahlych mapách s kratšou no o to intenzívnejšou akciou. Bojiská ponúkajú hru až 50 na 50 hráčov, avšak až po ukončení Early Access. Ten by mal skončiť na konci roka.

Mnoho hodnotení hry dáva dôraz na obrovské pokroky od vzniku hry. No ak je vašou “kávou” skôr akcia v štýle Counter-Strike môžete byť mierne sklamaní. Rovnako tak vám noví hráči môžu kaziť hranie a aj ponorenie do hry. Pochopenie pravidiel chvíľu trvá. Rozhodne nejde o záležitosť pre každého a mieri skôr na náročnejších hráčov, preto si pripravte mikrofón inak vám to spoluhráči dajú riadne pocítiť banom či kickom zo serveru.

Ak vás tento opis oslovil, tak hra je už od včerajška zdarma až do konca víkendu. Počas tohto obdobia bude hra v ponuke na Steam za polovičnú cenu.

Komentuj!