Register

A password will be e-mailed to you.

Kto by už len nepoznal Syberiu. Titul, ktorý v roku 2002 rezonoval hernou scénou, za ostatné roky zlegendárnel. A hoci ide o skvelú hru, určite ju mnoho z vás minulo, najmä tie mladšie ročníky. Teraz však máte jedinečnú príležitosť na nápravu, pričom spolu s ňou môžete získať aj druhý diel.

Kate Walker, hlavná hrdinka tejto dnes už trojdielnej série, dokázala pred pätnástimi rokmi učarovať nejednému hráčovi. Hoci návrat legendy v podobe hry Syberia 3 nedopadol úplne podľa očakávaní, stále išlo o dobrý počin. Určite odporúčame prečítať si recenziu, tá vám napovie viac.

Aby sme sa však vrátili k hlavnej téme, legendárnu dvojicu adventúr z pera dnes už zosnulého Benoîta Sokala nájdete aktuálne zadarmo na Steame. Na získanie oboch hier máte čas do 29. septembra 2021, konkrétne do 19:00 čo je stále dostatok času. Netreba však zbytočne váhať. Jedinečnú atmosféru týchto počinov vám priblížia priložené trailery, ktoré síce pochádzajú z verzií pre Nintendo Switch, no pôvodné dnes už kvalitou neočaria.

Komentuj!