Register

A password will be e-mailed to you.

Ak si niekto pamätá na éru PlayStation 2, určite pozná titul Shadow of the Colossus. Výnimočný zážitok sprevádzaný nemenej výnimočnou hudbou patril k vrcholom danej konzolovej generácie. Na tohtoročnej E3 spoločnosť Sony odhalila, že chystá remaster pre PlayStation 4. A teraz už vieme, kedy vyjde.

Na tlačovej konferencii Sony počas Paris Games Week 2017 došlo k niekoľkým zaujímavým odhaleniam. Videli sme nové hry, ukážky a gameplay videá, medzi ktorými nechýbal ani spomínaný Shadow of the Colossus. Je zbytočné opisovať, čo vo videu uvidíte, ponorte sa do tohto kúzelného sveta radšej sami.

Mnoho hráčov zostalo trochu sklamaných, keďže video neprezradilo, kedy hra dorazí. Našťastie to napravil nasledovný tweet, respektíve aj informácia uverejnená priamo na YouTube po priloženým videom.

Zástupcovia Sony na E3 prezradili, že všetky prezentované hry vyjdu v prvej polovici roku 2018. Zdá sa, že si zatiaľ za svojim sľubom stoja. Zatiaľ to však vyzerá tak, že spoločnosť Sony pripravuje pre svojich priaznivcov mimoriadne nabitú prvú polovicu nasledovného roku. A nám to, samozrejme, robí radosť.

Komentuj!