Register

A password will be e-mailed to you.

Počas piatku 27. októbra dorazilo na trh hneď niekoľko očakávaných titulov. Z globálneho merítka zaznamená najväčší rozruch pravdepodobne návrat série Assassin’s Creed, no v úzadí určite nebude ani Super Mario Odyssey a Wolfenstein II: The New Colossus. Recenzie zo zahraničia jasne ukazujú, že všetky hry sa podarili, no ako konkrétne si nový Wolfenstein počínal?

Pokiaľ máte ako také povedomie o značke, ktorá stála pri zrode popularity FPS žánru, určite ste na pokračovanie Wolfensteina s podtitulom The New Colossus netrpezlivo čakali. Možno boli na mieste obavy z toho, či sa má značka kam posunúť, či dokážu autori priniesť zaujímavé novinky, zlepšiť niektoré neduhy, ktoré trápili predchodcu a podobne. Teraz už je jasné, že je Wolfenstein v skvelých rukách a štúdiu MachineGames sa podarila neľahká úloha – kvalitatívne prekonať svoj predošlý počin. Ak teda máte chuť postrieľať kvantá nacistov a vypraviť sa na šialenú jazdu do alternatívnej minulosti, nemusíte s kúpou váhať.

Cheat Code Central – 100% (PS4)

PCWorld – 100% (PC)

Game Informer – 98% (PS4)

DualShockers – 95% (PS4)

PlayStation LifeStyle – 95% (PS4)

Power Unlimited – 92% (PS4)

IGN – 91% (PC/PS4/XOne)

Atomix – 91% (PS4)

GameSpot – 90% (PC/PS4/XOne)

Polygon – 90% (PS4)

Areajugones – 90 (PC)

Twinfinite – 90% (PS4)

MMORPG.com – 90% (PC)

We Got This Covered – 90% (PS4)

XGN – 90% (PS4)

USgamer – 90% (PS4)

GameStar – 89% (PC)

Xbox Achievements – 88% (XOne)

Hobby Consolas – 88% (PS4)

GameSpace – 85% (PC)

Vandal – 85% (PS4)

Worth Playing – 85% (PS4)

PC Gamer – 81% (PC)

Game Revolution – 80% (XOne)

Hardcore Gamer – 80% (PS4)

Attack of the Fanboy – 80% (XOne)

Gameblog.fr – 70%

Z vyššie uvedených hodnotení možno vidieť, že Wolfenstein II: The New Colossus stojí na každej platforme za to. Priemer hodnotení sa naprieč platformami blíži k 90%, čo je na “prostú” old-school strieľačku z prvej osoby skvelý výsledok. Hoci je v dnešnej dobe zvykom, že sa tvorcovia hier snažia do svojich počinov implementovať multiplayer, MachineGames sa sústredili iba na režim pre jedného a urobili správne rozhodnutie. Ak máte žáner FPS v obľube, potom by ste mali bez váhania pomôcť B.J. Blazkowitzovi, jeho nové dobrodružstvo totiž patrí k vrcholom tohtoročnej hernej nádielky.


Ak vás hra zaujala, môžete si ju zakúpiť prostredníctvom obchodu


 

Komentuj!