Register

A password will be e-mailed to you.

Jeden veľký Steam výpredaj sme už tento rok zažili. Letný výpredaj roka 2017 zúžil peňaženku nejednému fanúšikovi hier, ktorý pri tak masívnych zľavách jednoducho neodolal a musel zakúpiť minimálne niekoľko zlacnených titulov. Samotný Steam má však tento rok naplánované ešte tri podobne veľké výpredaje a my už dokonca poznáme aj dátumy počas ktorých budú prebiehať.

Prvý a zároveň aj najbližší výpredaj začína už 26. októbra 2017 a potrvá až do 1. novembra 2017. Jedná sa o každoročný halloweensky výpredaj. Najvýraznejšie zľavy teda dostanú tituly s hororovou tematikou. Nasledovať bude jesenný výpredaj, ktorý vypukne už 22. novembra a potrvá celý jeden týždeň teda do 28. novembra. Tento výpredaj nebude mať konkrétnejšiu tematiku a tak budú pravdepodobne zlacnené všetky tituly s malými výnimkami. Tie najmasívnejšie zľavy však prídu až v decembri. Čaká nás totiž zimný výpredaj, ktorý začne presne tri dni pred Vianocami – teda 21. decembra 2017 a tento ošiaľ skončí až 4. januára 2018. Pôjde o tie najväčšie zľavy väčšiny titulov na Steame. Tento výpredaj budú sprevádzať aj špeciálne kartičky za, ktoré si môžete následne vytvoriť odznaky a vylepšiť si svoj Steam profil.

Informácie o dátumoch výpredajov však väčšinou bývajú len orientačné, no tieto sú priebežne potvrdené aj portálom Kotaku, ktorý sa zaoberá novinkami v hernej oblasti. Naše peňaženky teda tento rok čakajú ešte tri veľké testy. Dokážeme im odolať alebo opäť podľahneme výpredajovej horúčke?

 

Komentuj!