Register

A password will be e-mailed to you.

Už len niekoľko dní ostáva do sprístupnenia novej ponuky hier pre členov Xbox Live Gold. Čo si pre nás Microsoft pripravil v mesiaci október 2017, a na aké tituly sa môžu hráči tešiť tentokrát?

Prvým titulom na Xbox One je first-person adventúra Gone Home (1. október). V koži hlavnej postavy Katie Greenbriar sa vrátime do rodného domu v Oregone, ktorý je však úplne opustený. Našou úlohou tak bude zistiť, čo presne sa udialo a to cez podrobný prieskum okolia a čítanie denníkov, či iných materiálov.

Ďalší titul na Xbox One s názvom The Turing Test (16. október) naopak preverí naše logické myslenie, keďže sa jedná o záležitosť z pohľadu prvej osoby, sčasti pripomínajúcu omnoho slávnejší Portal.

Na Xbox One a Xbox 360 si budeme môcť zahrať svetoznámu plošinovku Rayman 3: Hoodlum Havoc (1. október), ktorá môže svojou vyššou obtiažnosťou potrápiť nejedného hráča.

V ponuke nebude chýbať ani Medal Of Honor: Airborne (16. október), dostupný na Xbox One a Xbox 360. V ňom sa presunieme do druhej svetovej vojny v koži príslušníka americkej 82. výsadkovej divízie Boyda Traversa, ktorý bude spoločne so svojou rotou bude bojovať proti presile nepriateľov.

Ako sa vám pozdáva októbrová ponuka od Microsoftu?

Komentuj!