Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Creative Technology Ltd. oznámila, že jej oceňovaný zvukový systém pod monitor – Sound BlasterX Katana odteraz podporuje aj USB Audio pripojenie so všetkými variantmi konzoly Sony PS4.

Aktualizovaná podpora umožňuje užívateľom PS4 vychutnať si filmový zvuk, celý herný obsah z Katany cez USB, vrátane populárnych titulov ako sú Uncharted: The Lost Legacy a Horizon Zero Dawn, NBA 2K18, Destiny 2, ako aj veľmi očakávané najnovšie tituly ako Star Wars: Battlefront II a Call of Duty WWII.

Okrem toho si užívatelia môžu vychutnať vylepšenú komunikáciu v hre, ktorá im umožní vychutnať si kompletnú sadu technológií redukcie šumu a hlasových morfingov vďaka zabudovanému procesoru Sound Blaster. Predtým sa používatelia Katany mohli pripojiť k svojej konzole PS4 iba cez optický kábel so samostatným mikrofónnym pripojením k ovládaču PS4 – to všetko bez výhody zníženia šumu a vylepšenia morfingu hlasu. Užívatelia sa tiež môžu tešiť na prístup k týmto technológiám, aj keď je Katana pripojená k PS4 zo svojho smartfónu alebo tabletu, platí aj pre iOS aj Android, s aktualizovanou verziou aplikácie Sound Blaster Connect, ktorej vydanie je naplánované do konca októbra 2017 v obchodoch App Store a Google Play.

Podpora USB Audia je mimoriadne výhodná aj pre užívateľov najnovšej konzoly Sony PS4 Slim, ktorá využíva digitálny zvuk. S podporou USB Audia si nebudú musieť užívatelia PS4 Slim zakúpiť osobitný optický adaptér, aby si mohli vyhutnať digitálny zvuk cez Katanu.

Pre viac informácií o Sound BlasterX Katana a celej pro-gamingovej sérii Sound BlasterX, navštívte webovú stránku BlasterX.com. Do pozornosti dávame aj našu recenziu, v ktorej si Katana neviedla vôbec zle. 

Komentuj!