Register

A password will be e-mailed to you.

V poslednej dobe nás obchod Humble Bundle zásobuje zaujímavými akciami, kde ponúka často kvalitné hry. A na záver tohto leta je práve takouto hrou aj unikátny mix plošinovky a 3rd person akčnej hry Psychonauts. Táto bezplatná ponuka trvá len 48 hodín, takže sa skončí už v sobotu.

Hru vytvoril vývojár Tim Schafer, ktorý sa môže pochváliť takými hrami, ako The Secret of Monkey Island, Day of the Tentacle, Full Throttle, alebo Grim Fandango. V hre Psychonauts sa hráč zhostí hlavného hrdinu so zaujímavým menom Razputin. Ten žije vo svete, v ktorom existujú aj takí ľudia, ktorí dokážu preniesť svoje vedomie do myslí iných osôb a robiť tam, čo sa im zachce. Ako reakcia na túto skutočnosť vzniká skupina tajných agentov, takzvaných Psychonautov. A práve vo výcvikovom tábore týchto agentov sa ocitá Razputin. Tam stretáva veľké množstvo zvláštnych detí, no idylku tohto letného tábora náhle prerušia zvláštne udalosti. Niekto neznámy totiž začne týmto deťom kradnúť mozgy. Razputin, ktorý tiež ovláda mentálnu silu sa, samozrejme, rozhodne vyriešiť celú udalosť.

Hra zaujme originálnym konceptom, ktorý kombinuje svižnú akciu, plošinovku s hlboko vykreslenými postavami a k tomu pridáva i zaujímavé súboje s bossmi. V každom svete, ktorý v hre navštívite, navyše môžete nájsť veľké množstvo rôznych úloh a bonusov. Ich splnenie znamená zvýšenie kvalifikácie a používanie vašej mentálnej sily.

Ak vás táto hra zaujala, stačí už len prejsť do obchodu, pridať hru do svojho košíka a môžete sa smelo pustiť do tohto unikátneho počinu. Aspoň si tak skrátite čakanie na pokračovanie, ktoré momentálne  pripravuje tím okolo Tima Schafera.

Komentuj!