Register

A password will be e-mailed to you.

Letné prázdniny sa už pomaly blížia ku svojmu koncu. Ako je to už zvykom, Microsoft nám v závere mesiaca opäť predstavuje nové tituly pre uživateľov Xbox Live Gold. Na čo sa môžu majitelia Xboxov tešiť v septembri 2017?

Majitelia konzol Xbox One môžu v prvom rade tešiť na pretekársky titul Forza Motorsport 5, ktorý ponúka vyše 200 vozidiel od viac než 50 výrobcov a celkovo až 17 tratí. Ak by vám to nestačilo, k dispozíci bude aj ďalších 10 aút z DLC Top Gear Car.

Nemenej zaujímavý je i ďalší titul určený na Xbox One. Tým je mysteriózna adventúra Oxenfree, v ktorej sa skupina teenagerov rozhodne zabaviť na ostrove, no udalosti sa rýchlo zvrtnú trochu iným smerom. Titul Oxenfree bude dostupný na stiahnutie od 16. septembra do 15. októbra 2017.

Na Xbox 360 a Xbox One sa dočkáme pretekárskeho titulu Hydro Thunder Hurricane, v ktorom tak trochu netradične zajazdíme na lodiach. Hra bude dostupná na stiahnutie od 1. septembra do 15. septembra 2017.

Posledným titulom určeným na Xbox 360 a Xbox One je známa FPS Battlefield 3, ktorú asi netreba bližšie popisovať. Battlefield 3 si môžete stiahnuť od 16. septembra do 15. októbra 2017.

My osobne dávame tomuto výberu palec nahor. Ako sa pozdáva vám?

Komentuj!