Register

A password will be e-mailed to you.

Humble Bundle opäť predstavil zaujímavý a výhodný balík, tentokrát plný strašidelných hier, ktoré si užijete hlavne v nočných hodinách so slúchadlami na ušiach.

Humble Spooky Horror Bundle rozhodne nie je určený citlivkám. Tí odvážnejší sa môžu tešiť na klasické rozdelenie do 3 vrstiev podľa zaplatenej sumy a možnosť prispieť na charitu. Plná hodnota hier dosahuje hranicu 143 dolárov, takže opäť nie je pochýb o tom, že balík je naozaj veľmi výhodný.

Úvodná vrstva môže byť vaša klasicky od 1 dolára a ponúka 4 hry. Prvou je Dead Age, nezávislá survival hra vo svete nakazenom zombie vírusom. DreadOut vám spolu s priloženým soundtrackom spôsobí hrôzu z tretej osoby v paranormálnom dobrodružstve študentky Lindy. Toto univerzum obohacuje aj DeadOut: Keepers of the Dark, samostatné rozšírenie pôvodnej hry. Vrstvu uzatvára Lakeview Cabin Collection, kde si v pixelovej grafike užijete atmosféru slasher hororov 70-tych a 80-tych rokov.

Prostredná vrstva sa vám odomkne po prekonaní priemernej sumy od všetkých hráčov a skrýva 3 veľmi dobré tituly. Prvým je Layers of Fear: Masterpiece Edition, kde je obsiahnutá skvele hodnotená základná hra spolu s datadiskom. Druhým je opäť veľmi dobre hodnotený titul, Alien: Isolation. V ňom nám vývojári ukázali naozaj hutnú atmosféru strachu v opustených chodbách vesmírnej stanice. Vrstvu zakončuje populárny titul Five Nights at Freddy’s: Sister Location, ktorý sa u hráčov teší pomerne veľkej obľube. Najvyššia vrstva bude vaša za 10 dolárov a obsahuje iba jedinú hru – Dead by Deaylight. Jedná sa o asymetricky založenú online akciu, kde štvorica postáv musí prežiť arénu s jedným, zato však brutálne smrteľným vrahom, ktorého taktiež ovláda skutočný hráč.

Slušná hororová nádielka, čo poviete? Hlavne vo vyšších vrstvách tento balík určite skrýva kvalitu, preto veríme, že si svojich priaznivcov rozhodne nájde. Ak vás zaujal, stačí už len prejsť do obchodu.

Komentuj!