Register

A password will be e-mailed to you.

Herné štúdio Compulsion Games, ktoré stojí za titulom Contrast oficiálne oznámilo dátum vydania svojho nového indie survival hororového titulu We Happy Few.

V  titule We Happy Few sa prenesieme do mestečka Wellington Wells, v ktorom sú obyvatelia mestečka pod vplyvom látky Joy neustále šťastní a spokojní. Vy sa ujmete jednej z troch postáv, ktorá odmietne užívať túto drogu a tým pádom sa automaticky stáva vydenecom a musí bojovať o svoje prežitie. Hra je už dlhšie dostupná v early access verzii, ktorej sme sa venovali aj v našom preview. Plná verzia má každopádne ponúknuť množstvo nového obsahu, lokalít, zbraní, či ďalších úloh.

A teraz to podstatné. We Happy Few vychádza 13. apríla 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One, pričom hra bude stáť 60 €. Predobjednávkou však získate zľavu 15 %, a ako bonus dostanete aj špeciálnu zbraň. Ak by vám to nestačilo, autori pripravili aj špeciálnu Deluxe edíciu v hodnote 150 €, ktorá bude obsahovať nielen season pass, ale aj rôzne ďalšie zaujímavé doplnky.

Komentuj!