Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Creative Technology oznamuje, že oslávi 30 rokov zvukových kariet na najznámejšej nemeckej hernej výstave, Gamescom 2017. Známa pre nastavenie štandardov v oblasti herného PC so svojimi zvukovými kartami Sound Blaster® a multimediálnou revolúciou. Creative taktiež po prvý krát ukáže svoju najnovšiu generáciu zvukových kariet v Európe, a to model Sound BlasterX AE-5.

Sound BlasterX AE-5: Nová éra v oblasti herného PC zvuku

Táto zvuková karta disponuje najlepším slúchadlovým PC zosilňovačom na svete. Sound BlasterX AE-5 prináša dokonalý zvukový výkon spolu s ohromujúcou silou samostatného slúchadlového zosilňovača Xamp, ktorý poháňa každý kanál individuálne, avšak v spojení so 122dB 32-bit/384kHz ESS Sabre™ DAC, prvotriednymi audiofilnými komponentmi a vlastnými zvuk vylepšujúcimi technológiami Sound Blaster.

Sound BlasterX AE-5 PCIe Sabre Class, hráčsky DAC so samostatným slúchadlovým zosilňovačom

Sound BlasterX AE-5 je tiež prvou zvukovou kartou na svete s integrovaným riadeným systémom RGB, ktorý je napájaný systémom Aurora Reactive Lighting, čo umožňuje užívateľom prispôsobiť si ich súpravu so 16,8 miliónmi farieb. Prichádza s možnosťou pripojenia až štyroch 30cm svetelných prúžkov, ktoré ešte viac vylepšia vzhľad hernej súpravy. Vlastná PCB doska tiež umožňuje, aby RGB osvetlenie svietilo až na 3 stranách karty, vrátane loga na prednej strane. Zadná strana karty obsahuje biele geometrické vzory, ktoré odrážajú svetelné lúče charakterizujúce AE-5.

Vybavená špičkovým spracovaním zvuku s dôrazom na realistický 7.1-kanálový priestorový zvuk, pričom AE-5 podporuje úplne nový režim Scout Radar – herná audio technológia konvergujúca PC a mobilné zariadenia, ponúkajúca hernú zábavu na počítačoch a notebookoch na novej úrovni zvuku a zábavy.

Scout Radar umožňuje vidieť smer nepriateľov na chytrom zariadení

30 rokov zvukových kariet: Oslavujte s nami

Creative bude oslavovať 30. výročie zvukových kariet v stánku Sound BlasterX. Návštevníci môžu očakávať rozsiahle fázové podujatia a zaujímavé aktivity na stánku, ktoré zvýraznia “magické” číslo 30. Hosť a moderátor akcie Frank Schilde (okrem ďalších) bude prezentovať:

  • Interaktívne vystúpenia a prezentáciu produktov
  • Rozhovory s najlepšími hráčmi Európskych e-Sports tímov, ako sú Epsilon eSports FIFA tím a compLexity Gaming Hearthstone squad
  • Narodeninové freebies
  • Súťaže a darčeky
  • Množstvo fascinujúcej zábavy

 BlasterX Gaming Zóny

Účastníci na stánku Sound BlasterX budú mať možnosť zažiť Sound BlasterX Katana – prvý audio systém pod monitor na svete, Sound BlasterX slúchadlá a vysoko výkonné herné súpravy v herných zónach BlasterX. Najdôležitejšie európske a americké tímy eSports, Epsilon eSports a compLexity Gaming budú pre fanúšikov k dispozícii.

Herné zóny sú sponzorované popredným výrobcom herných monitorov AOC International, výrobcom herných ovládačov Scuf Gaming®, prémiovým nemeckým predajcom počítačového hardvéru Caseking.de, výrobcom herných ruksakov Gamewarez, a spoločnosťou Creative, pričom všetky herné zóny budú vybavené prémiovými high-endovými hernými kreslami noblechairs, inšpirovanými luxusnými interiérmi športových áut – navrhnutými v Nemecku.

Stánok BlasterX bude rozdelený do troch vzrušujúcich zón, kde si návštevníci budú môcť vyskúšať celú škálu herných a zábavných svetov. Herná PC zóna bude ponúkať najnovšie hry, Konzolová herná zóna vyzdobená luxusnými hernými ruksakmi, kde si môžu hráči vychutnať najnovšiu FIFA 17 na PS4™, a Zóna Sound BlasterX Katana so špeciálnou zvukovou miestnosťou.

Súčasťou technologickej výstavy bude výstavka série Sound BlasterX, ktorá obsahuje:

  • Sound BlasterX Vanguard K08 RGB mechanickú hráčsku klávesnicu (odteraz k dispozícii aj s Nemeckými a Nordickými klávesami)
  • Sound BlasterX Katana a Kratos S5 hráčske reproduktory
  • Sound BlasterX H7 a H5 Tournament Edition slúchadlá
  • Sound BlasterX Siege M04 presnú hráčsku myš

Tieto produkty, rovnako ako aj Sound BlasterX AE-5, budú tiež na stánkoch naších partnerov, ako sú, Caseking a ALTERNATE počas celej výstavy Gamescom.

Celá séria Sound BlasterX bude v plnej zostave na výstave Gamescom 2017, v Kolíne, Nemecko, Hala 5.1, Stánok 20. Pre viac informácií o Sound BlasterX na výstave Gamescom 2017, a sérii Sound BlasterX zájdi na web Creative.com.

Komentuj!