Register

A password will be e-mailed to you.

Najnovší ročník známej basketbalovej série NBA 2K18 sa nedávno prezentoval novým videom, v ktorom autori hovoria o prepracovaní celkového grafického kabátu. Podľa poskytnutých záberov to vyzerá na naozaj realistické poňatie basketbalu, minimálne po vizuálnej stránke.

Video prináša niekoľko záberov a monológ umeleckého riaditeľa štúdia, ktoré za niekoľko rokov vybudovalo bezkonkurenčnú simuláciu basketbalu. Ruku na srdce – ani príchod EA s ich NBA Live neohrozil pozíciu kráľa basketbalových simulácií. Zdá sa však, že štúdio Visual Concepts nespí na vavrínoch a usilovne pracuje i naďalej. Preto sa vývojári pustili odznova do vytvárania hráčov a v ešte lepšej kvalite ako doteraz. Individuálne spracovali podobu každého hráča aj s ich osobitými črtami ako sú jazvy alebo tetovania. V najnovšom dieli budú dokonca na svetlo reagovať aj zuby a oči jednotlivých hráčov.

Rovnako sa štúdio pustilo do opätovného skenovania všetkých dresov, hráčskych doplnkov a topánok v ešte vyššej kvalite ako doteraz. Okrem vylepšenej podoby budú dresy aj lepšie reagovať na pohyb tela hráča a prirodzenejšie sa budú deformovať. Vylepšenia sa dočká aj vytváranie vlastného hráča, kde sa môžete tešiť na podrobnejšiu úpravu tváre a postavy tak, aby vytváraný hráč presne odpovedal vašim predstavám. Zábery vyzerajú naozaj krásne a my sa už nevieme dočkať 19. septembra, kedy hra vychádza na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Pri predobjednávke sa do hry dostanete dokonca o 4 dni skôr, čiže 15. septembra 2017.

Komentuj!