Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio Gearbox neprežíva práve vydarené obdobie, o to viac musíme pozdvihnúť obočie pri ich novom titule. Jedná sa totiž o mix strieľačky a kartovej hry, kde si hráči zmerajú sily v dueloch 1 na 1.

Hra s kódovým označením Project 1v1 bola oznámená priamo cez oficiálne stránky, ktoré vznikli relatívne potichu. Jedná sa tak už o druhý titul, ktorý pravdepodobne vzniká v tomto štúdiu. Už dlhšie sa totiž povráva, že autori pracujú aj na plnohodnotnom pokračovaní série Borderlands. Po neúspechu v podobe  Battleborn a škandále pri vydaní Aliens: Colonial Marines má Gearbox mierne pošramotenú povesť a ich najnovší krok fanúšikov určite neupokojil. Informácie o hre sú totiž veľmi bizarné, veď posúďte sami.

Hra má kombinovať prvky rýchlej FPS akcie a strategické myslenie zberateľskej kartovej hry. To všetko v obmedzených dueloch 1 na 1. Viac o hre bohužiaľ nevieme, avšak to sa môže cez leto zmeniť. Autori totiž naplánovali uzavretý test, v ktorom budú k dispozícii rovno 3 herné módy. Do testu sa môžete cez oficiálne stránky prihlásiť aj vy, ale bežať bude na serveroch v Severnej Amerike, čo môže nepochybne ovplyvniť zážitok hráčov v našich končinách.

Komentuj!