Register

A password will be e-mailed to you.

Epizodická adventúra Life is Strange patrí k tomu najlepšiemu, čo vyšlo v roku 2015. Vtelili sme sa v  nej do roly Max Caulfield, obyčajnej stredoškoláčky s neobyčajnou schopnosťou manipulácie s časom. 

Microsoft na svojej tohtoročnej hernej konferencii E3 predstavil titul Life is Strange: Before the Storm, na ktorom pracuje štúdio Deck Nine. V tomto prípade ide o prequel, ktorý sa zameriava na príbeh medzi dobre známou Chloe a Rachel, s ktorou sme sa v pôvodnej hre priamo nestretli. Chloe prechádza po smrti svojho otca ťažkým obdobím a cez smútok sa snaží dostať práve s pomocou Rachel. Čo všetko spája tieto dve na prvý pohľad odlišné postavy, si môžete pozrieť v novom vývojárskom denníku, kde sa vývojári rozhovorili práve na túto tému. Prvá epizóda Life is Strange: Before the Storm vychádza 31. augusta 2017 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

I keď prequel pripravuje štúdio Deck Nine, vývojárske štúdio Dontnod Entertainment, ktoré stálo za pôvodnou hrou pomaličky pripravuje plnohodnotné pokračovanie. Bližšie informácie o ňom však zatiaľ nešpecifikovali, nakoľko aktuálne dokončujú sľubne pôsobiaci titul Vampyr.

Komentuj!