Register

A password will be e-mailed to you.

Kto by nemal rád súťaže, všakže? Možnosť vyhrať niečo zadarmo, prípadne si iba pomerať sily s protivníkmi je lákavé. Nakoľko vás je na našej FB stránke už 7000, za čo vám ďakujeme, pripravili sme si pre vás v spolupráci s internetovým obchodom Kinguin súťaž o dve skvelé vojnové hry.

Aby sme si trochu ozrejmili o čo hráme, tak pôjde o extrémne populárnu akciu PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS a možno menej populárnu, no o to kvalitnejšiu strieľačku z pohľadu prvej osoby, Rising Storm 2: Vietnam. Prvý menovaný titul asi nie je potrebné nikomu predstavovať, nakoľko ho hráva okolo 5 miliónov hráčov, pričom ide stále o Early Access počin. Druhú hru vám bližšie predstaví naša recenzia, kde si hra odniesla veľmi peknú a vysokú známku. Hoci je komunita okolo Rising Storm 2: Vietnam menšia, je o to vernejšia a k hre sa hráči neustále vracajú. Svedčí o tom aj popularita prvej časti, ktorá sa aj po niekoľkých rokoch od vydania stále tešila dobrej priazni. Obe hry skrátka stoja za to, a preto neváhajte a skúste svoje šťastie 😉

Nakoľko ide o súťaž spojenú s menšou “oslavou”, nebudeme vás trápiť žiadnymi otázkami a ani ničím podobným. Pre zaradenie do zlosovania tento raz postačí dať na Facebooku verejne zdieľať status odkazujúci na súťaž, a taktiež dať na súťažný status like. A to je všetko, potom ste v hre.

Nezabudnite našu FB stránku podporiť likom, budete tak mať prehľad o novinkách z herného sveta a neuniknú vám ani ďalšie súťaže 🙂

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení členovia redakcie somhrac.sk a pracovníci internetového obchodu Kinguin. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org.

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 25. júla 2017 do 30. júla (vrátane), 23:59 hod.. Meno výhercov zverejníme v nasledovných dňoch.

Za poskytnutie titulov PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS a Rising Storm 2: Vietnam do súťaže ďakujeme internetovému obchodu Kinguin.

Komentuj!