Register

A password will be e-mailed to you.

V rámci osláv 25. výročia sa štúdio Crystal Dynamics rozhodlo ponúknuť zľavnené sady so svojimi novými aj klasickými hrami. Balíky obsahujú až 12 hier, ktoré si môžete následne aktivovať na Steame. Pri porovnaní s aktuálnymi cenami v Steam obchode tak môžete ušetriť viac ako 75% z cien všetkých hier. Navyše, až 100% z výťažku z tejto akcie pôjde na GameChanger Charity, čo je podpora detí, ktoré čelia život ohrozujúcim chorobám.

Už prvý balík, ktorý stojí iba symbolické 1 euro obsahuje také klasické hry, ako sú upírska štvordielna sága Legacy of Kain, Project Snowblind, či plošinovka Pandemonium.

V druhom balíku, ktorý je v hodnote 15 eur, sa nachádzajú také skvelé tituly, ako sú Tomb Raider  z roku 2013, či Tomb Raider: Underworld, Tomb Raider: Anniversary, alebo Tomb Raider: Legend. teda všetko novšie generácie hier s archeologičkou Larou Croft v hlavnej úlohe. Nie je tu síce najnovší diel Rise of the Tomb Raider z roku 2016, ale zase v balíku nájdete dve žánrové odbočky Lara Croft and the Guardian of Light a Lara Croft and the Temple of Osiris. V prípade, že chcete všetky tieto hry, musíte si zakúpiť balík kľúčov hodnote 25 eur. A ak chcete byť skutočne štedrý, máte štvrtú možnosť, kedy v cene 50 eur dostanete všetky spomínané hry, ale navyše venujete 25 eur priamo na GameChanger Charity.


Všetky uvedené balíky si môžete kúpiť na tejto stránke. Tam vám stačí zadať váš email a zvoliť spôsob platby buď cez Paypal alebo cez kreditnú kartu. Steam kľúče vám následne prídu na váš mail. Majte však na pamäti, že táto výhodná akcia skončí 31. júla 2017.


Balík Steam klúčov v hodnote 1 euro obsahuje tieto hry:

Legacy of Kain: Defiance
Legacy of Kain: Soul Reaver
Legacy of Kain: Soul Reaver 2
Blood Omen 2: Legacy of Kain
Project Snowblind
Pandemonium

Balík Steam klúčov v hodnote 15 eur obsahuje tieto hry:

Tomb Raider (2013)
Tomb Raider: Underworld
Tomb Raider: Anniversary
Tomb Raider: Legend
Lara Croft and the Guardian of Light
Lara Croft and the Temple of Osiris

Komentuj!