Register

A password will be e-mailed to you.

Už dávnejšie vieme, že tretie a zároveň posledné príbehové rozšírenie titulu Mafia III ponesie názov Sign of the Times a v centre pozornosti budú tentokrát rituálne vraždy v New Bordeaux.  Poznáme už aj dátum vydania a pri tejto príležitosti si môžeme vychutnať i trailer.

Predošlé DLC s podtitulom Stones Unturned síce v našej recenzii neobstálo práve najhoršie, no Signs of the Times sľubuje o niečo atmosferickejší zážitok  Vývojári zo štúdia Hangar 13 sa nechali počuť, že v tomto rozšírení bude Lincoln postavený do doteraz nevideného svetla. Keď zistí, že krvilačný kult nazvaný Ensanglante využíva Sammyho bar na svoje temné rituály, rozhodne sa ho vypátrať a zamedziť vyčíňaniu jeho členov skôr ako bude príliš neskoro. Najprv sa však musí postarať o Annu, jedinú preživšiu strašného rituálu.

Záverečné rozšírenie ponúkne okrem nových misií aj nové zbrane, oblečenie a schopnosti pre Lincolna. Taktiež v ňom budete môcť prerobiť Sammyho bar, s čím budú spojené aj vedľajšie misie. Bohužiaľ, DLC tentokrát neprinesie žiadnu novú plnohodnotnú oblasť. Dostaneme sa síce do tmavých podzemných úkrytov kultu Ensanglante, no nepôjde o nič tak rozsiahle ako v predošlých rozšíreniach. Mafia III: Sign of the Times vyjde už 25 júla a opäť bude stáť 15 eur. Zatiaľ sa naň môžete naladiť prostredníctvom traileru.

Komentuj!