Register

A password will be e-mailed to you.

Sériu Assassin’s Creed asi nemusíme zdĺhavo predstavovať. Prvá časť vyšla pred desiatimi rokmi a odvtedy sme sa dočkali viacerých plnohodnotných dielov, či spin-offov určených pre rôzne herné platformy. Najnovším veľkým dielom má byť titul s názvom Assassin’s Creed: Origins.

Po dvojročnej pauze sa môžu fanušikovia tešiť na ďalšie pokračovanie úspešnej série Assassin’s Creed a my už dávnejšie vieme, že príbeh sa bude prebiehať v Egypte. Z dostupných informácií inak vyplýva, že prichádzajúca novinka bude rozsiahlejšia, ako doposiaľ najväčší diel Assassin’s Creed IV: Black Flag, no či je to pozitívom alebo nie, budeme môcť posúdiť až po vydaní.

Nedávno sa na YouTube kanáli GAME objavilo video, ktoré ukazuje viac ako 19 minút hrania verzie určenej na Xbox One X. Zo spomínaného videa je mimo iné vidieť, že hra beží v rozlíšeni 4K. Momentálne sa však nedá posúdiť, či budeme môcť hrať Assassin’s Creed: Origins okamžite po štarte v natívnom 4K rozlíšení, alebo pôjde o takzvanú techniku checkerboard, ktorú často využíva aj spoločnosť Sony pri svojej konzole PlayStation 4 Pro. Build prezentovaný na tohtoročnej E3 však v natívnom 4K na Xbox One X nebežal, no do vydania ešte zostáva dostatok času na optimalizáciu.

Assassin’s Creed: Origins predstaví úplný počiatok boja asasínov a templárov a sami sme zvedaví, ako si s tým Ubisoft poradí. Hra vyjde 27. októbra 2017 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!