Register

A password will be e-mailed to you.

Hoci sa príbeh herného Half-Life nerozrástol už takmer viac ako desaťročie o nové dobrodružstvá našich obľúbených hrdinov, aspoň komiksová séria sa dočká ďalšej epizódy. Táto séria pôvodne začala len ako fanúšikovský projekt, no neskôr zaujala aj Valve Corporation a dostala od nich oficiálnu licenciu. Môžeme ju teda považovať za súčasť tohto legendárneho univerza, pričom už čoskoro sa k nám dostane tretia kapitola s podtitulom “The Pit”.

Príbeh komiksového Half-Life sleduje hneď tri hlavné postavy. Otca, mladého vedca a v neposlednom rade aj mimozemského bojovníka. Všetky postavy sú vtiahnuté do mestečka menom New Franklin, kde na nich na každom rohu číha nejaké nebezpečenstvo a kde odhalia strašlivé tajomstvo. Treba podotknúť, že príbeh sa odohráva krátko po incidente v Black Mesa.

Celá séria by mala celkovo obsahovať 13 kapitol, pričom každá z nich má od 25 až po 30 strán. Tretia kapitola sa k nám dostane už 21. júla. V nej sa naši hrdinovia dostanú do gladiátorskej arény, ktorá združuje pochytané tvory zo sveta Xen. Tretia kapitola má priniesť vyvrcholenie udalostí z predošlých epizód a sami autori tvrdia, že sa jedná o to najlepšie čo zatiaľ vyprodukovali.

Prvá epizóda je dostupná zadarmo prostredníctvom Steamu a za každú ďalšiu budete musieť zaplatiť dve eurá. Treba ešte podotknúť, že fanúšikovia si sériu pochvaľujú, takže ak ste náhodou túto sériu minuli, mali by ste jej dať minimálne šancu.

Komentuj!