Register

A password will be e-mailed to you.

Nový balík od Humble Bundle stojí rozhodne za to, pretože ponúka hromadu kvalitných hier za zlomok pôvodnej ceny. Aktuálna ponuka poteší hlavne fanúšikov adventúr a hier od štúdia Telltale.

Humble Telltale Games Bundle ponúka veľa hier aj na pomery podobných balíkov, veď posúďte sami – už v prvej vrstve vám odomkne 9 hier! Pritom sa nejedná o pochybné tituly, ale o hry z dielne veľmi známeho vývojárskeho štúdia Telltale. V spomínanej prvej vrstve dostanete prvé 2 série zo sveta Sam & Max. Taktiež tu nájdete obidva diely zaujímavej série Puzzle Agent, zameranej hlavne na plnenie rôznych menších logických problémov. Pre milovníkov kariet sú tu Telltale Texas Hold’em a Poker Night at the Inventory, ktoré sa venujú práve najznámejšej kartovej hre. Klasickejšími hrami z dielne amerických vývojárov sú potom Hector: Badge of Carnage a Bone – Episode 1 & 2, ktoré ocenia hlavne adventúristi. Tí iste nepohrdnú ani jedným z najznámejších titulov od Telltale, The Walking Dead – Season 1, ktorý vrstvu uzatvára.

Prostredná vrstva môže byť vaša klasicky po prekonaní priemeru všetkých platieb. Nachádza sa tu The Walking Dead – Season 2 The Walking Dead: Michonne, druhá séria známej ságy spolu s menšou hrou venujúcou sa udalostiam medzi komiksovými zošitmi 126 a 139. Od vážnejších problémov si čiastočne oddýchnete v Tales from the Borderlands, kde sa autori rozhodli pre o niečo humornejšie poňatie. Ďalšou hrou vo výbere je Game of Thrones, ktorá je previazaná s udalosťami rovnomenného fantasy seriálu od HBO. Okrem 50% zľavy na plnohodnotnú 3. sériu The Walking Dead: A New Frontier prostrednú vrstvu uzavrie ešte niekoľko zatiaľ neodhalených hier, ktoré sa objavia až po prvom týždni trvania akcie. Najvyššia vrstva stojí 15 dolárov a nájdete tu jeden z novších počinov štúdia – Batman – The Telltale Series. Okrem toho niekoho istotne poteší aj Minecraft: Story Mode spolu s doplnkovými epizódami z Adventure Pass.

Nádielka je to rozhodne bohatá, preto neváhajte a prezrite si ju aj priamo na stránkach obchodu.

Komentuj!