Register

A password will be e-mailed to you.

Každý z vás už minimálne počul o starej klasike Half-Life z roku 1998, ktorú vydalo dnes už veľmi známe vývojárske štúdio Valve. Táto kultová hra sa po devätnástich rokoch od svojho vydania dočkala nového opravného patchu. A keďže ide o populárnu kombináciu Half-Life a Valve, okamžite sa vyrojili rôzne konšpiračné teórie.

Half-Life, vo svoje dobe vyvolal na hernej scéne obrovský rozruch. Pred samotným vydaním to bola prehliadaná hra od vtedy ešte neznámeho štúdia, od ktorej sa nič neočakávalo. Half-Life si však po vydaní získal veľkú hráčsku základňu a popularitu a neskôr sa dočkal aj druhého a nemenej populárneho dielu.

Ohľadom vzniku tohto patchu začínajú už vznikať rôzne konšpiračné teórie, ktoré sa poväčšinou zaoberajú tým, že patch vyšiel ako príprava na Half-Life 3. Niektoré úvahy totiž dokonca vidia v dátume vydania hry skrytú symboliku Half-Life 3. Patch vyšiel 10.7 a keď odpočítate 7 od 10, tak vám vyjde číslo 3. Pre niekoho aj toto stačí, aby v tom videl skrytý symbol vydania Half-Life 3.

Faktom však je, že nový patch neprináša žiadne závratné novinky, takže je trochu záhadou prečo vlastne vyšiel. Zväčša totiž obsahuje iba opravu minoritných bugov a ocenia ho najmä tvorcovia módov. Všetky zmeny, ktoré nový patch obsahuje si každopádne môžete prečítať na tomto odkaze.

Komentuj!