Register

A password will be e-mailed to you.

Dámy a páni, konečne je to tu! Pokiaľ ste už ani nedúfali, že Gran Turismo Sport nakoniec vyjde, môžete sa upokojiť. Neustále odkladané pokračovanie výbornej pretekárskej série totiž konečne dostalo definitívny dátum vydania.

Kazunori Yamauchi, šéf štúdia Polyphony Digital prostredníctvom PlayStation.Blog oznámil správu, ktorou dozaista potešil nejedného majiteľa PlayStation 4. Očakávané Gran Turismo Sport dostalo dátum vydania, ktorý bol stanovený na 18. október tohto roku.  Hra tak dorazí približne dva týždne po Forze Motorsport 7, ktorá zavíta na PC a Xbox One a bude zaujímavé sledovať, ako sa tieto dve série popasujú s očakávaniami a koniec koncov aj medzi sebou.

Okrem dátumu vydania sme sa však dozvedeli aj jednu smutnú správu, a to, že práve prebiehajúca beta už čoskoro uzatvorí svoje brány. Ak ste sa dostali medzi šťastlivcov, ktorým bol zaslaný kód, čas máte do 16. júla. V tento deň autori hráčom zamávajú šachovnicovou vlajkou a testovanie sa skončí.

Znie to až neuveriteľne, ale Gran Turismo Sport skutočne mieri medzi nás. Autorov teraz čakajú náročné mesiace, kedy hru musia vychytať posledné chybičky a pripraviť titul na vydanie, ktoré bude hráčmi ostro sledované. Beta test podľa slov štúdia prebehol bez problémov, pomohol nazbierať potrebné údaje, a tak nám nezostáva dúfať, že finálny produkt bude stáť za to. Ak sa chystáte Gran Turismo Sport kupovať a patríte medzi hráčov, ktorým nestačí štandardná edícia, čaká nás ešte Collector’s Edition, Steel Book Edition, Day 1 Edition, Digital Deluxe Edition a Digital Edition. Tak ako, už máte predobjednané?

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!