Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Cenega Czech v spolupráci s Czech Arcade vás srdečne pozývajú na oficiálny česko-slovenský turnaj TEKKEN 7 CUP.

Je načase ukázať, čo je vo vás je a zmerať si sily s tými najlepšími z České republiky a Slovenska v jednej z najchválenejších bojových hier súčasnosti!

Prvý kvalifikačný turnaj, ktorý sa konal 28. 6. už majú hráči za sebou. Druhý online kvalifikačný turnaj sa uskutoční už 23. 7., tak na nič nečakajte a zaregistrujte sa už teraz! Vyhnete sa tak dopoludňajšej kvalifikácii v deň konania hlavného turnaja, ktorý sa odohrá 9. 9. 2017 v Prahe.

Výherca hlavného turnaja si odnesie 9 000 Kč z celkových prize money vo výške 15 000 Kč, exkluzívnu trofej, sošku zo zberateľskej edície a ďalšie vecné ceny. Viac informácií o cenách pre prvé až tretie miesto, o samotnej kvalifikácii a pravidlách turnaja TEKKEN 7 CUP sa dozviete na oficiálnych stránkach turnaja.

Ako bonus prinášame premiérové fotky českého cosplaya upírky Elizy v podaní Tess in Cosplayworld. Pôsobivé fotografie sú dielom fotografa Butrix Production a vznikali v rôznych lokalitách v Prahe.

Komentuj!