Register

A password will be e-mailed to you.

Nie je tomu dávno, čo sme vám priniesli súťaž o výborné rally DiRT 4. Pokračovanie veľmi populárnej série od Codemasters sa podarilo na výbornú, čo dokazuje aj naša recenzia, v ktorej si hra odniesla veľmi pekné výsledné hodnotenie. Vy ste mali tú možno zabojovať o tento počin a nám nezostáva nič iné, než sa pozrieť na meno výhercu. 

Pre zapojenie sa do súťaže ste museli správne zodpovedať veľmi jednoduché otázky, na ktoré pravdepodobne väčšina z vás poznala odpovede bez toho, aby ich musela hľadať na internete. Skôr než sa dostaneme k výhercovi sa ešte poďme v krátkosti pozrieť na správne odpovede.

Aké hodnotenie si titul DiRT 4 obdržal v našej recenzii?

  • 85%

Z akej série vznikla značka DiRT?

  • Colin McRae Rally

Ktorú hru nevytvorilo štúdio Codemasters?

  • WRC: Rally Evolved

Ako obvykle, výhercu, ktorý správne zodpovedal všetky otázky náhodne vybral generátor random.org. Ten rozhodol, že výhercom PC verzie hry DiRT 4 sa stal

Tomáš Hriško

Výhercovi gratulujeme, výhra mu bude zaslaná na kontaktný e-mail, ktorý uviedol pri zaslaní odpovedí. Ostatným ďakujem za účasť a nezabudnite nás sledovať, už teraz pre vás s internetovým obchodom Kinguin pripravujeme súťaž o ďalší skvelý titul.

Komentuj!