Register

A password will be e-mailed to you.

Blizzard chystá ďalšiu expanziu pre populárnu online kartovú hru Hearthstone. Čoho sa bude týkať nové rozšírenie?

Aby ste udržali kartovú hru zábavnou, bohužiaľ, musíte ísť cestou pridávania nových kariet, ktoré občasní hráči nesú ťažko, keďže opäť musia dobiehať diery v kolekcii. Na druhej strane, pravidelný hráč chápe nutnosť nových rozšírení a isto ich aj rád privíta. Vieme, že Blizzard pre Hearthstone zrušil adventúry a tak nás čaká opäť „plný“ set. Ten by mal byť oznámený na HTC Spring Championship v prvý júlový štvrtok medzi 9:00-10:00.

Expanzia Un’Goro bola podľa vyjadrení tvorcov najúspešnejším setom. Aj nedávne úpravy, ktoré Blizzard podnikol, boli veľmi dobre prijaté. Okrem nerfu rogue quest karty bol predstavený aj update, kde v prvých 10 balíčkoch novej expanzie určite nájdete legendárnu kartu. Tiež všetky vami vytvorené legendárne karty už nebude možné otvoriť v nových balíčkom, čím sa zabráni zbytočným duplikátom, čo iste vďačne príjmu najmä noví hráči.

Nová expanzia bude obsahovať cez 130 kariet. Tematicky by mohla zapadať do ľadového Northrendu a postavy Lich Kinga. Existuje však aj teória pre zasadenie do magického mesta Dalaranu. Zatiaľ nie je ešte jasné, či sa objaví aj obsah pre singleplayer, ktorý by mohol kompenzovať vynechanie adventúr. V každom prípade, ak ste zvedaví nielen na ohlásenie expanzie, ale aj na aktuálny priebeh prebiehajúcich turnajov, navštívte oficiálny Twitch kanál Hearthstonu.

 

Komentuj!