Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Logitech prináša na náš trh nový set bezdrôtovej klávesnice a stojančeku pre smatfón alebo tablet s úplným názvom Logitech K375s Multi-Device Wireless Keyboard and Stand Combo. Stlačením tlačidla Easy-Switch môžete ľahko prepínať medzi tromi súčasne pripojenými zariadeniami a písať na každom z nich. Univerzálny stojanček v balení sa dá využiť pre telefón alebo tablet.

Dnes v práci bežne okrem počítačov aktívne používame aj mobilné zariadenia, ako sú smartfón alebo tablet,“ povedal Tomáš Kudweis, Country Sales Manager Logitech pre Českú republiku a Slovensko. „Napísať správu na PC vieme rýchlo, ale u mobilných zariadení náš limitujú ich možnosti. Vďaka Multi-Device klávesnici K375 však môžete písať rovnako rýchlo a pohodlne na všetkých svojich zariadeniach, ktoré máte na stole a hladko medzi nimi prepínať stlačením jediného tlačidla.“

Klávesnica K375s Multi-Device je kompatibilná s najrozšírenejšími operačnými systémami, vrátane Windows, Mac, Chrome, Android alebo iOS. Na pripojenie môžete použiť USB nano prijímač Logitech Unifying alebo technológiu Bluetooth Smart, takže si môžete sami vybrať ten najvhodnejší spôsob pripojenia vášho počítača, telefónu alebo tabletu.

Dodávaný univerzálny stojanček slúži na bezpečné usadenie celého radu mobilných zariadení (s max. hrúbkou 10,5 mm) v ideálnom uhle pre čítanie a písanie. Jeho pogumovaná konštrukcia udržuje obrazovku mobilného zariadenia v stabilnej polohe a umožňuje ľahký prístup k HOME tlačidlu u telefónu alebo tabletu.

Vďaka klávesom plnej veľkosti s konkávnym tvarom a nízkym zdvihom kláves je klávesnica K375s veľmi pohodlná a príjemne sa na nej píše aj keď potrebujete pracovať celé hodiny. Klávesnica má tradičné rozloženie kláves s numerickým blokom, čo zvyšuje vašu produktivitu. Klávesnica je veľmi tichá a pre vyšší komfort je vybavená sklopnými nožičkami, ktoré umožňujú pri písaní nastavenie do dvoch rôznych uhlov. Navrhnutá bola tak, aby v modernej domácnosti alebo v kancelárii vyzerala vždy skvele.

Logitech K375s Multi-Device síce nie je určené pre prácu pod vodou, ale je rezistentná proti obliatiu tekutinou. Ak sa vám teda podarí rozliať kávu, alebo nápoj na vašom pracovnom stole, nepredstavuje to pre K375s žiadnu veľkú katastrofu.

Ako je u značky Logitech bežné, o výmenu batérií sa nemusíte príliš často starať. Pri nečinnosti prechádza klávesnica K375s Multi-Device do režimu spánku (no má aj mechanický vypínač) vďaka čomu sa môže pochváliť výdržou batérií až po dobu 24 mesiacov.

Cena a dostupnosť

Očakáva sa, že set bezdrôtovej klávesnice a univerzálneho stojančeku Logitech K375s Multi-Device Wireless Keyboard and Stand Combo bude k dispozícii v Českej a Slovenskej republike od júla za odporúčanú maloobchodnú cenu 46,99€. Ďalšie informácie môžete získať na webových stránkach Logitech.com alebo sa s nami môžete spojiť na Facebooku.

Komentuj!