Register

A password will be e-mailed to you.

EA nám v treťom štvrťroku 2017 znova naservíruje ďalšie diely svojich úspešných športových sérií FIFA a NHL. Tá menej úspešná značka z tejto dvojice, no na Slovensku stále populárna NHL, sa prezentuje prvým gameplay trailerom. Čo sľubuje NHL 18?

Podľa krátkeho sprievodného textu k najnovšiemu traileru môžeme v NHL 18 očakávať nové defenzívne ovládanie hokejky. Zmien sa však dočkáme aj v útočnej fáze hry, kde prídu na rad aj kľučky jednou rukou. Ťahákom by mal byť rýchly a arkádovejší mód 3 na 3, v ktorom môžeme očakávať omnoho viac gólov, ako v bežných zápasoch. EA Sports tiež lákajú na možnosť vytvoriť si svoj vlastný tím použitím draftu a jeho následné zapojenie do bojov ostatných tímov. Najväčším pozitívom NHL však vždy bol lokálny a online multiplayer, ktorý nesmie, samozrejme, chýbať ani tento rok. Čo všetko prinesie najnovší ročník, sa však dozvieme až po prázdninách. Hra celosvetovo vychádza 15. septembra 2017 na platformy Xbox One a PlayStation 4.

Komentuj!

O autorovi

Hry hrávam od svojich siedmych rokov, kedy som dostal prvý digitálny handheld. Časom som prešiel cez ATARI, DIDAKTIC M, PC, PS3 až k PS4, ktorá ma zabáva dodnes. Rád vyskúšam všetky možné žánre, ale srdcovky sú FALLOUT 2, WARCRAFT 2, XCOM a v poslednej dobe najmä BLOODBORNE. Aj napriek pracovným povinnostiam a nedostatku času, sa snažím zahrať každý deň aspoň hodinu. Venujem sa však aj sledovaniu filmov, seriálov a čítaniu kníh. Tie o Zaklínačovi sú v posledných mesiacoch úplna topka.

Súvisiace príspevky