Register

A password will be e-mailed to you.

Najväčšia herná výstava E3 je v plnom prúde a ak nie ste v Los Angeles, nezúfajte. Najnovšia ponuka od Humble Bundle vám umožní prednostný prístup k viacerým novým hrám, takže si aj z pohodlia domova vyskúšate vyvíjané tituly.

Tento špeciálny balík bude dostupný iba niekoľko dní a nesie názov E3 2017 Digital Ticket. Má podobu bežných balíkov od Humble Bundle, takže je rozdelený do troch úrovní. Ich obsah však neobsahuje iba zopár plných hier. Tentokrát získate aj zopár exkluzívnych balíčkov k hrám, ktoré ešte ani nevyšli.

Prvá úroveň bude vaša už od 1 doláru. Získate pomerne veľa, dokopy sa jedná až o 12 položiek, aj keď sú skôr menšieho charakteru. Zaujať vás však môže napríklad prístup do beta testu pripravovaného SpellForce 3, prípadne FPS s logickými prvkami Gemini: Heroes Reborn. Prostredná vrstva môže byť vaša po prekonaní priemernej platby všetkých hráčov. Tu sa dá taktiež nájsť viacero menších doplnkov pre existujúce hry, ale za zmienku rozhodne stojí XCOM: Enemy Unknown v kompletnej edícii. Najvyššia vrstva stojí fixnú sumu 15 dolárov a okrem iného obsahuje realistickú FPS z prvej svetovej vojny – Verdun. Niekoho možno poteší aj DLC The Grim and the Grave pre Total War: Warhammer.

Kvôli špeciálnej podobe tohto balíka sme tentokrát nevymenovali všetky položky. Pre kompletný obrázok o balíku odporúčame priamo stránku obchodu. V mixe menších prídavkov pre pripravované, free to play alebo early access hry si možno nájdete svojich favoritov.

Komentuj!