Register

A password will be e-mailed to you.

Do vydania Crash Bandicoot N. Sane Trilogy zostávajú približne dva týždne. Kolekcia už 30. júna poteší hráčov na konzolách PlayStation 4, no ešte pred vydaním sa dozvedáme aj jedno prekvapenie, budeme si môcť totiž zahrať aj za Crashovu sestru Coco Bandicoot.

Kto hernú sériu Crash Bandicoot pozná, ten dobre vie, že jednou z noviniek v Crash Bandicoot 3: Warped bola možnosť zahrať si za Crashovu sestru Coco. Išlo však iba o vybrané úrovne, napríklad legendárny Čínsky múr, kde sme jazdili na tigríkovi, či levely, kde sme sa preháňali po mori na vodnom skútri. Remastrovaná pôvodná trilógia, ktorá vyjde v kolekcii Crash Bandicoot N. Sane Trilogy však prináša zmenu, za Coco si budeme môcť zahrať v každej úrovni. Ak sa vám Crash zunuje, jednoducho si zahráte za Coco. Novinku počas E3 odhalil nasledovný trailer s trefným názvom – Cococ Bandicoot.

Keďže je hra doslova za rohom a autori už majú dlhšiu dobu hru hotovú, nič nebránilo tomu, aby sme sa dva týždne pred vydaním dočkali Better With Crashitude Launch Gameplay Traileru, ktorý láka na návrat obľúbeného hrdinu. Tak čo, pôjdete do toho?

Komentuj!