Register

A password will be e-mailed to you.

V roku 2014 Ubisoft zariskoval a priniesol na trh novú značku. Išlo o The Crew, automobilové preteky naprieč Amerikou. Hoci nešlo o dokonalý počin, po rozšíreniach a mnohých úpravách sa z neho predsa len stal titul, ktorý stojí za pozornosť, minimálne pre fanúšikov žánru. I napriek horšej úvodnej odozve sa však hre darilo, a tak nám Ubisoft servíruje The Crew 2.

Pokračovanie sa bude snažiť rozvíjať koncept nastolený prvý dielom, v tomto smere asi k veľmi veľkým zmenám nedôjde. Na druhe strane, čo sa týka dopravných prostriedkov, tak už k zmenám dôjde. Tentokrát si zajazdíme v autách, na motorkách, lietadlách i motorových člnoch. Pretekať sa budeme v mestách, na vidieku, v lesoch, no chýbať nebudú ani rieky, či more. Keďže sú prítomné aj lietadlá, vzdušný priestor bude taktiež slúžiť ako pretekárske pole.

Mnoho detailov zatiaľ nevieme, no Ubisoft aspoň prezradil, že hra vyjde v úvode budúceho roku. Pred vydaním by sme sa mali dočkať beta testu, do ktorého sa možno prihlásiť cez nasledujúci odkaz thecrewgame.com/beta.

Viac o hre, samozrejme, prezrádzajú gameplay zábery. Takmer 10 minútové video názorne prezentuje, ako vyzerajú jednotlivé druhy pretekov. Ak ste fanúšikmi virtuálneho pretekania, určite hre venujte pozornosť, možno vás príjemne prekvapí.

Komentuj!