Register

A password will be e-mailed to you.

Epizodická adventúra Life is Strange patrí k najlepším počinom v tomto žánri, minimálne za niekoľko posledných rokov. Už dlhšie sa hovorilo o pokračovaní, no v poslednej dobe sa čoraz viac začalo šepkať o tom, že nepôjde o sequel, ale prequel.

Ak sú však zvesti pravdivé, dočkať by sme sa mali aj pokračovania, ktoré v súčastnosti pripravuje spoločnosť Dontnod, ktorá stojí aj za prvou sezónou. Skôr, než sa tak stane však dostaneme prequel, ktorý bude mať podtitul Before the Storm. Prequel nás zavedie tri roky pred udalosti v minulej hre. Zahráme si za Chloe Price, ktorá si bude vytvárať priateľstvo s Rachel Amberovou. Tieto menáa fanúšikom určite nemusíme bližšie predstavovať.

Pokiaľ sa na Life is Strange: Before the Storm tešíte, tak si do kalendára zapíšte dátum 31. august, pretože práve pred skončením letných prázdnin dorazí prvá epizóda. Tentokrát pôjde o minisériu pozostávajúcu z troch epizód. Podľa všetkého za novinkou stojí štúdio Deck Nine, ktoré bude mať čo robiť, aby dokázalo kvalitatívne nadviazať na prvú sezónu.

Komentuj!