Register

A password will be e-mailed to you.

Nie je tomu až tak veľmi dávno, čo nám vývojári z Monolith Productions predstavili pokračovanie titulu Middle-earth: Shadow of Mordor. Druhý diel ponesie podtitul Shadow of War a opäť sa v ňom stretneme s Talionom a Celebrimborom. Hra mala pôvodne vyjsť už v auguste, no nedávno došlo k jej odloženiu na október. Ako malú náplasť za odklad dostávame nový trailer, ktorý sa zameriava na príbehové pozadie titulu.

Hoci ide o príbehový trailer, o akciu nie je v takmer trojminútovej ukážke núdza. Talion a Celembrimbor budú využívať nový prsteň moci, aby mohli vybudovať obrovskú armádu, vďaka ktorej sa bude možné postaviť samotnému Sauronovi a Nazgûlom.

Pokiaľ ste si obľúbili jednú z najlepších hier roku 2014, a to Middle-earth: Shadow of Mordor, v tom prípade vás dozaista poteší aj pokračovanie. To by malo predošlý diel vylepšiť v každom ohľade, čo je skvelá správa a snáď všetko dopadne podľa očakávaní. Middle-earth: Shadow of War dorazí 10. októbra pre PC, PS4 a Xbox One. Zatiaľ sa môžete pozrieť na už spomínanú ukážku, ktorá má tu správnu atmosféru a nechýba v nej nič podstatné. Je tu akcia, kopec nepriateľských monštier, uvidíme aj spojencov, skrátka je tu všetko, čo majú fanúšikovia radi.

Komentuj!