Register

A password will be e-mailed to you.

V pondelok presne o 06:00 sa začne na výstave E3 konferencia Bethesdy Softworks. Hovorí sa, že by sme sa tam mali dočkať dvoch významných titulov, pričom je pravdepodobné že jeden z nich bude ďalší Wolfenstein a druhý by mal byť Evil Within 2. Avšak v poslednej dobe rozvíril hladinu známy užívateľ fóra 4chan, ktorý tvrdí, že je oboznámený s plánmi Bethesdy a namiesto druhého pokračovania Evil Within by malo ísť o úplne novú hru zo sci-fi prostredia.

Toto sci-fi by dokonca malo byť zasadené do univerza Falloutu, ale časovo sa má odohrávať v ďalekej budúcnosti. 4chan dokonca údajne vie aj také podrobnosti, že v hre bude hneď niekoľko rôznych rás, cestovanie vesmírom, centrálny svet a náhodne generovanie zvyšných svetov. Údajne Bethesda týmto titulom mieri na hráčov, ktorí majú radi Minecraft a sandboxové tituly. To je zaujímavé tvrdenie, pretože je známe že veľa fanúšikov Falloutu nebolo spokojných s častým stavaním a Minecraft prvkami vo Falloute 4.

Toto všetko môžu byť iba špekulácie, ale pravdou je, že spoločnosť ZeniMax, ktorá vlastní Bethestu Softworks, si v minulosti skutočne zaregistrovala značku Starfield. Todd Howard z Bethesdy aj nedávno vyhlásil, že štúdio vytvára dve hry, ktoré majú byť dokonca väčšie než čokoľvek, čo doteraz Bethesda vytvorila. A navyše potvrdil, že v žiadnom prípade nepôjde o hru zo sveta The Elder Scrolls. Či sa skutočne jedná o hru Starfield, alebo pôjde o niečo iné, sa definitívne dozvieme v pondelok na konferencii Bethesdy na E3.

Komentuj!